Traject: Master in groei

donderdag 12 Oktober 2017 13:30

Grote vergaderzaal "Inspiration"
Bedrijvencentrum Ajuinlei1

8 sessies van 13u30 tot 17u
Inschrijvingsgeld: tot 31/07: 1.750 EUR - Na 31/07: 1.950 EUR (excl. btw)

Elke bedrijfsleider heeft maar één grote wens: vat krijgen op de groei van de organisatie en een zekere plaats kunnen realiseren in de markt. In deze 'Master in Groei' bespreken we in 8 intensieve sessies de belangrijkste strategische aspecten die groei controleerbaar maken.

Leg de strategische fundamenten voor de groei van jouw organisatie

Bij elke sessie hoort een kleine voorbereiding zodat de besproken kennis altijd wordt gepersonaliseerd naar de eigen situatie en de theoretische kennis onmiddellijk bruikbare en praktische adviezen oplevert voor uw bedrijf. Alle sessies worden bovendien gegeven door een erg ervaren groeistrateeg, Geert Vanhees van 4Growth, die de laatste 13 jaar meer dan 160 bedrijven (zowel klein als groot, zowel onbekend als bekend, zowel nationaal als internationaal) begeleidde in het realiseren van groeistrategieën.

Tijdens de sessies komen alle voornaamste aspecten aan bod om een strategisch fundament en kader voor de groei binnen uw bedrijf te creëren en een zekere groei te realiseren.

Programma

Sessie 1: Waardecreatie strategieën en het ontsnappen aan commoditisering: 'De basis van elke groeistrategie' (12/10/17)
Sessie 2: Portfolio management: 'De sleutel van elke groei’ (09/11/17)
Sessie 3: Marktgericht innoveren: 'Klantenbehoeften centraal voor groei’ (07/12/17)
Sessie 4: Groeistrategieën: ‘Controleer een duurzame groei’ (11/01/18)
Sessie 5: CRM als integrale business strategie, strategie en praktijk: 'De te vaak vergeten makkelijke groeistrategie' (08/02/18)
Sessie 6: De 12 technieken voor radicale groei: 'Hoe het verdienmodel van de sector wijzigen’. (08/03/18)
Sessie 7: Branding en communicatiestrategie als strategische investering: ‘Van advertising over communicatie naar digitale                conversatie'(29/03/18)
Sessie 8: Channel strategieën en e-business: 'Bereid je voor op de toekomst’ (26/04/18)

Geert Vanhees

Geert Vanhees

Geert Vanhees is een senior groeistrateeg met dertig jaar ervaring, actief bij zowel kleine als grote bedrijven. Hij is naast consultant, vaste docent in business-, marketing-, communicatie- en innovatiestrategie bij onder andere de Vlerick Business School. Hij begeleidde de laatste 10 jaar zo'n 130 bedrijven tot groei. Hij weet noodzakelijke theoretische concepten op zo'n pragmatische en eenvoudige manier te vertalen dat men de volgende dag met een eigen groeiplan kan starten. 

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok