Ondernemersbib

Groeiatelier lanceerde in april 2017 de Ondernemersbib.

De naam zegt het zelf: in deze bibliotheek vind je vooral boeken die voor ondernemers interessant kunnen zijn.

Groeiatelier profileert zich hiermee verder als het kenniscentrum voor ondernemers bij uitstek.

 

Ondernemersbib

Ruim gamma aan ondernemersboeken

Groeiatelier verzamelde intussen al een mooi aantal boeken die ondernemers van dienst kunnen zijn. In de bibliotheek vind je natuurlijk klassiekers zoals The Lean Startup en Business Model Generation, maar ook boeken rond finance & funding, marketing & sales, strategie, innovatie en ondernemen in het algemeen.

De bedoeling is natuurlijk om ons gamma continu uit te breiden. Is er een ondernemersboek dat je echt wil lezen niet voorhanden in de bibliotheek, laat het ons dan weten.

Waarom een bibliotheek voor ondernemers?

Met het Groeiatelier willen wij vooral ondernemers inspireren en helpen groeien. Bij de workshops die we in dat opzicht bijna wekelijks organiseren, geven we vaak een boek van de spreker rond het topic van de workshop mee naar huis.

We merken daarbij toch dat veel ondernemers nog graag een boek lezen om hun kennis rond een bepaald topic bij te schaven. Wij kunnen dat alleen maar aanmoedigen. Daarom zorgen we ervoor dat ze dat boek nu niet meer hoeven te kopen, maar bij ons kunnen ontlenen.

Gratis voor klanten Groeiatelier

Alle klanten van Groeiatelier kunnen gratis en onbeperkt gebruikmaken van de Ondernemersbib. Maar ook andere ondernemers zijn natuurlijk meer dan welkom. Hen vragen we om een boek dat hen geïnspireerd heeft te doneren aan de Ondernemersbib, vooraleer ze zelf een ander boek kunnen ontlenen.

Waar kan je de Ondernemersbib vinden?

Je kan de Ondernemersbib vinden in het bedrijvencentrum Ajuinlei1. Er is ook een aangename zithoek voorzien zodat je ter plekke al wat kan lezen in je nieuwe favoriete boek.

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11

Deel deze pagina:

In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba