Lean Pricing - optimaliseer je pricing-strategie

dinsdag 17 Oktober 2017 18:30

Grote vergaderzaal "Inspiration"
Bedrijvencentrum Ajuinlei1

18u30 tot 21u
Inschrijvingsgeld: 149 euro (excl. btw)

 

Tijdens deze workshop bezorgt Nick Boucart je een heleboel praktische tips, tools & tricks die je zullen helpen met de opzet of optimalisatie van je prijsstrategie. Hij brengt je een frisse kijk op de pricing-methodes en -tactieken van succesvolle bedrijven en toont je meteen enkele concrete toepassingen in de vorm van case studies.

Na deze workshop weet je:

  • welke prijs je kan vragen voor je product of dienst
  • welke prijsstrategie de juiste is voor jouw bedrijf

Alle deelnemers krijgen bovendien het boek ‘Lean Pricing: Pricing Strategies for Startups’ (gemiddelde score van 4,9/5 op Amazon) van Omar Mohout mee naar huis.

Nick Boucart

Als technologieadviseur software-engineering helpt Nick bedrijven hun software-engineeringcapaciteit te verbeteren. Zijn belangstelling gaat onder meer uit naar de ontwikkeling van agile-software, het testen van software, start-ups, cloud computing en (community gedreven) innovatie. Hij is coauteur van 'The Art of Software Innovation - Eight Practice Areas to Inspire your Business', een van de eerste innovatieboeken, specifiek voor softwarebedrijven.

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba