Digitale transformatie: opkomende business models

dinsdag 19 Juni 2018 18:30

Het lijdt weinig twijfel dat de maatschappij door een grote transformatie gaat, gedreven door digitalisering. In dit seminar gaat Omar Mohout dieper in op de nieuwe opkomende business models die deze transformatie drijven.

Strijd tegen traditionele bedrijfsmodellen

Het internet is niet alleen de voornaamste publieke ruimte geworden maar ook het middel bij uitstek om traditionele bedrijfsmodellen en markten ondersteboven te halen. Datzelfde internet zorgt ervoor dat concurrentie zich niet zozeer meer afspeelt tussen producten en diensten, maar alsmaar meer tussen bedrijfsmodellen.

Welke business models kenmerken de digitale transformatie?

In deze workshop gaat Omar dieper in op en geeft een pak voorbeelden van opkomende bedrijfsmodellen, waaronder:

  • Subscription-based business models
  • Data-based business models

Je gaat naar huis met een heleboel inzichten over de nieuwe business models en de digitale transformatie die steeds meer z’n opmars maakt.

Locatie
Corda Campus
Kemische Steenweg 311,
3500 Hasselt

Wanneer?
19 juni 2018, van 18u30 tot 21u.

Prijs
149 EUR (bespaar tot 40% dankzij de kmo-portefeuille)
Alle deelnemers krijgen ook het boek 'From idea to product/market fit' van Omar Mohout mee naar huis.

Omar Mohout

Omar Mohout adviseert zowel snelgroeiende start-ups als Fortune 500-bedrijven. Hij is de auteur van ‘Lean Pricing: Pricing Strategies for Startups’ en de populaire ‘Startup Master Class’-reeks. Hij leverde bovendien ook een bijdrage aan de boeken ‘100 Days Digital Marketing Plan’ en ‘The Future of Business’.

Daarnaast is Omar columnist voor Data News, Bloovi en StartUs, medevoorzitter van de Circle of Growth, organisator van de Growth Hacking Meetup, co-founder van de #BeTech-community en lid van de Raad van Bestuur bij startups.be. Hij is bovendien actief als mentor bij het Founder Institute, IdeaLabs, Startathlon, Virtuology Academy, Flanders DC en als Belgisch ambassadeur op World Startup Report

Omar is een veelgevraagd keynote speaker en panellid over technologie, marketing, ondernemerschap en innovatie. Enkele referenties: WebTomorrow, Creativity World Forum, Data Science Summit, Hooked Fest, Need4Speed, Revolve! Conference, The Sales Summit…

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba