Game-changing innovation: hoe de kans op succes van je product of dienst vergroten?

donderdag 1 Februari 2018 18:30

Corporates, start-ups en scale-ups willen door innovatie en creativiteit producten brengen die verkopen. Maar al te vaak doen ze dat met wisselend succes. Game-changing Innovation is een workshop voor ondernemers die de slaagkansen van hun innovatie willen verhogen

De route naar een succesvol product

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het immens succesvolle draadloos presentatiesysteem van technologiebedrijf Barco. Hij ondervond al snel dat alhoewel de dynamiek en randvoorwaarden verschillen in elke organisatie, er ook belangrijke overeenkomsten zijn bij het realiseren van succesvolle producten en diensten. Die overeenkomsten deelt hij graag met jou in deze workshop.

Een 'how-to-innovate' handleiding voor start-ups, scale-ups en corporates

In de Game-changing Innovation workshop deel Yoav zijn twintig jaar hands-on ervaring. Hij gebruikt daarbij zijn splinternieuwe boek als een how-to handleiding met meer dan 80 nuttige tips en inzichten die je als ondernemer snel in de praktijk kunt omzetten.

Naast een minimum aan theorie behandelt Yoav tot de verbeelding sprekende cases en lessons learned, onderbouwd met diepgaande analyse en reflectie. Zware, strategische thema’s worden op een lichte, vlotte en soms zelfs grappige manier behandeld.

Je zal m.a.w. technieken en strategieën aanleren die de kans op succes van je product of dienst sterk vergroten.

Waar?
Ajuinlei 1, 9000 Gent

Wanneer?
18:30-21:00

Inschrijvingsgeld
149 EUR (excl. btw)

Yoav Nir

Yoav Nir

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. Hij is burgerlijk ingenieur van opleiding en een pionier in Virtual Reality en Augmented Reality. Naast ondernemen, consulteert en coacht Yoav Nir bedrijven en ondernemers, en is hij public speaker. Yoav’s passie is technologie, maar hij houdt van eenvoud en apprecieert schoonheid. Met 'Game-changing Innovation' heeft hij in 2017 zijn eerste boek gelanceerd.

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be