Marketing Automation & Metrics

vrijdag 25 Mei 2018 18:30

Veel mensen zijn vergeten dat 2 bedrijven (Marketo en Eloqua) met marketing automation gestart zijn als RPM (Revenue Performance Management software). Gaandeweg is dit essentiële voordeel - het meten van de performantie/ROI van je marketing - wat op de achtergrond verdwenen. Tijd voor een update.

De ROI van je marketingactiviteiten meten

Tijdens deze workshop nemen we de volgende metrics onder de loep:

  • engagement metrics
  • performance metrics
  • game-changing marketing ROI metrics

De voordelen van marketing automation

Van daaruit gaan we op zoek naar jouw belangrijkste financiële voordelen wanneer je Marketing Automation implementeert of gebruikt. Na de workshop zal je - of je nu al Marketing Automation geïmplementeerd hebt of niet - in staat zijn je business proactiever te sturen en meer voordeel te halen uit je eigen marketingmachine. 

Locatie
Ajuinlei 1, 9000 Gent

Wanneer?
24 mei, van 18u30 tot 21u.

Prijs:
149 EUR (bespaar tot 40% dankzij de KMO-portefeuille)

Renout Van Hove

Renout Van Hove

Renout van Hove is een Growth Marketeer die zijn strepen verdiende bij de Oracle Marketing Cloud afdeling. Hij was één van de eerste medewerkers van Salesforce.com in België en was onder andere ook actief bij Showpad. Vandaag is hij mentor bij Start it @KBC en coacht en adviseert hij zowel corporate als start-up bedrijven rond Marketing Automation en Growth Marketing.

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok