Start-up / Corporate samenwerking

donderdag 7 Juni 2018 18:30

In deze workshop legt Guy Wollaert - jarenlang hoofd innovatie bij The Coca-Cola Company - de mogelijkheden, voor- en nadelen uit van samenwerkingen tussen start-ups en grote corporates.

Corporate - start-up samenwerkingen: waarom, hoe, wat?

Guy Wollaert was meer dan 20 jaar actief bij The Coca-Cola Company. Als hoofd innovatie was hij er verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, supply chain en de wereldwijde innovatiestrategie. Hij is dus als geen ander geplaatst om je iets bij te brengen over innovatie. 

In deze workshop legt hij de Why, What & How uit van het exploreren van samenwerkingsmogelijkheden tussen start-ups en grote corporates. Daarnaast geeft hij een heleboel voorbeelden van wat er goed heeft gewerkt en welke valkuilen je best vermijdt, zowel vanuit het perspectief van de starter als van de corporate.

Locatie
Ajuinlei 1, 9000 Gent

Wanneer?
7 juni 2018, van 18u30 tot 21u

Prijs
149 EUR (bespaar tot 40% dankzij de kmo-portefeuille)

Guy Wollaert

Guy Wollaert

"Als je nog onder de indruk bent met wie je was een jaar geleden, dan heb je waarschijnlijk te weinig geleerd". Dit motto inspireert Guy Wollaert die in 2015 aan zijn 3e carriere begon, als adviseur voor leiders van grote bedrijven en mentor van startups die disruptieve verandering zoeken. Guy leefde 30 jaar buiten Europa. De eerste 7 jaren was hij architect gebaseerd in Zuid-Afrika. De volgende 23 jaar in Azië en de VS met the Coca-Cola Company. Zijn laaste leiderschapsrol bij Coca-Cola was Chief Technical & Innovation Officer, en lid van het wereldwijd directiecommittee.

Guy treedt nu op als onafhankelijk lid van de Raad van Bestuur van meerdere bedrijven. Zo zetelt Guy ook in onze Groeiatelier adviesraad en staat hij als een van onze mentors start-ups en groeibedrijven bij in hun verdere ontwikkeling.

Deel deze pagina:

Schrijf je in:

Meer informatie?
Contacteer ons
09 269 52 11
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba