Residentiële coaches

Voor al je vragen omtrent ondernemerschap kan je steeds terecht bij onze residentiële coaches. Er is altijd minstens één van hen aanwezig in het bedrijvencentrum. Ze delen graag hun brede ervaring.

Daarnaast onderhouden ze een breed netwerk van 'in residence' coaches en andere specialisten in diverse domeinen. Wanneer je met een specifieke vraag of probleem zit, kunnen ze je in contact brengen met de juiste persoon die je verder helpt.

 • Chris Raman

  Chris Raman

  Chris is de bezieler van het Ajuinlei1-concept en heeft decennia ervaring als seriële ondernemer. De meeste groeiknelpunten tijdens de levensloop van een bedrijf heeft hij zelf aan den lijve ondervonden. Je kan bij hem terecht met alle vragen over ondernemerschap. Weet hij zelf geen antwoord, dan kan hij je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen zijn uitgebreid netwerk.

  Spreek hem aan rond nieuwe ideeën, nieuwe producten, nieuwe diensten en hoe die succesvol te vermarkten. Maar bovenal is hij ‘familiebedrijvenadviseur’: hij bemiddelt bij bedrijfsoverdracht en -overname, en vergaart groei- kapitaal voor B2B bedrijven met groeipotentiëel.

  En nog meer: hij geniet ervan om te leren van andermans ervaringen.

 • foto guy louis

  Guy Louis

  Guy is al zo’n 20 jaar werkzaam in de managementbusiness. Zo was hij Chief Solutions Officer bij BarcoVision, Customer Services Manager bij Ingres in België, Client Services Director bij Powersoft en Professional Service Director bij GPXS. Daarnaast deed hij waardevolle ervaring op als Chief Solutions Officer en medeoprichter van Expert Eyes, en zetelde hij in de raad van directie van zowel Expert Eyes als Gorilla Park. 
  Momenteel is Guy actief als zaakvoerder bij 247M.

 • foto van Paul Claes

  Paul Claes

  Paul Claes biedt zijn kennis en ervaring aan bij: begeleiden bij het opmaken een businessplan, uitwerken van een strategie, coachen en begeleiden van het (aanvangs)traject, opzetten van de omkadering (personeel, coaches, strategische contacten,… ), verzamelen van middelen (banken, investeerders, leveranciers,…), follow up en bijsturing van het traject.

 • foto van Philip Vermeulen

  Philip Vermeulen

  Philip is zeer ervaren in de wereld van durfkapitaal en groeiondernemingen in nationaal en internationaal perspectief.

  Hij is een generalist die meedenkt onder het motto ‘the passion of the CEO/Entrepreneur, but not the glory’, en assisteert in vele kritische fasen die ondernemingen en ondernemers doormaken.

 • Stéphane Leliaert

  Na verschillende jaren actief te zijn als directeur van het Centrum van Ondernemen van de HoGent is hij sinds kort Business Innovation Manager bij ING. Hij is ruim 20 jaar actief als internationaal ondernemer en coach en kent de uitdagingen en voldoeningen van het ondernemen in al zijn facetten.

  Gepassioneerd door ondernemerschap en innovatie staat hij de (kandidaat) ondernemer graag bij met woord en daad, zo is hij sowieso tweewekelijks een halve dag aanwezig op de Ajuinlei!

foto van Dirk Rombaut
Passwerk cvba met sociaal oogmerk situeert zich op de ‘convergence market’. Bij dit organisatietype ligt het niet voor de hand om de juiste partijen rond en kapitaal op de tafel te krijgen. In zo’n traject heb je ondersteuning, bevestiging en aanmoediging nodig en dat kregen we op Ajuinlei1.
Dirk Rombaut, Passwerk