Over Ajuinlei 1

Een jarenlange expertise 

Al tien jaar bruist het op Ajuinlei 1 van startend talent en ondernemingslust. Tientallen bedrijven vonden hier een onderkomen en vlogen weer uit. Het bedrijvencentrum is opgericht in 2003 onder de naam GrowthPhase, op een levendige locatie midden in de stad Gent. Het is gehuisvest in een 19de eeuws neoclassicistisch herenhuis, dat volledig gerenoveerd werd.
Hier bevind je je midden in de feestelijke bedrijvigheid van honderden restaurants, winkels en hotels. Ideaal voor een zakenlunch, maar ook praktisch wanneer je tijdens de uren even een boodschap wil doen. Niet alleen de locatie is uniek. Ook de ruime expertise in groei, strategie en financiering van bedrijven, het vormingsaanbod en de persoonlijke aanpak maken van Ajuinlei1 een bijzondere plek.
foto van voorgevel ajuinlei1

Missie

Of je nu een jonge starter of een doorgroeiende ondernemer bent, onze missie blijft dezelfde: je begeleiden in je groei en je de nodige infrastructuur en diensten aanbieden. Onze coaches kunnen je ondersteunen met strategisch advies en begeleiding. Je kan bij hen terecht met al je vragen. Regelmatig worden vormingsmomenten georganiseerd in het Groeiatelier. Bekijk daarvoor onze opleidingskalender. We hechten bijzonder belang aan kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor je vragen en noden.
Door onze flexibele samenwerkingsvoorwaarden en kantoorindeling vind je er op elk moment het juiste kader en de juiste infrastructuur, precies op de maat van je groeiend bedrijf.
Wil je meer weten?
Contacteer ons
09 269 52 11

Deel deze pagina:

foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux