Over Ajuinlei 1

Een jarenlange expertise 

Al 15 jaar bruist het in Ajuinlei1 van startend talent en ondernemingslust. Het bedrijvencentrum werd in 2003 opgericht, toen onder de naam GrowthPhase, op een levendige locatie midden in het centrum van Gent. Het is gehuisvest in een 19de-eeuws neoclassicistisch herenhuis dat volledig gerenoveerd werd.


Ajuinlei1 bevindt zich midden in de feestelijke bedrijvigheid van tientallen restaurants, winkels en hotels. Ideaal voor een zakenlunch, maar ook voor een snelle boodschap tijdens de werkuren. Niet alleen de locatie is uniek, maar ook de ruime expertise in groei, strategie en financiering van bedrijven. Het vormingsaanbod en de persoonlijke aanpak maken van Ajuinlei1 een bijzondere plek.

foto van voorgevel ajuinlei1

Missie

Onze missie blijft steeds dezelfde, ongeacht of je nu een jonge starter of een doorgroeiende ondernemer bent: je begeleiden in de groei van je bedrijf en je de nodige infrastructuur en diensten aanbieden. Onze coaches, waarbij je terecht kan met al je vragen, kunnen je ondersteunen met strategisch advies en begeleiding. Regelmatig worden vormingsmomenten georganiseerd in het Groeiatelier. We hechten bijzonder belang aan kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor je vragen en noden.
Door onze flexibele samenwerkingsvoorwaarden en kantoorindeling vind je er op elk moment het juiste kader en de juiste infrastructuur, precies op de maat van je groeiend bedrijf.
Wil je meer weten?
Contacteer ons
09 269 52 11

Deel deze pagina:

In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok
foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux