Wie is wie?

 • Chris Raman

  Chris Raman

  Zaakvoerder

  Chris is de bezieler van Ajuinlei1. Door zijn decennialange ervaring als seriële ondernemer is hij het ideale aanspreekpunt voor vragen rond ondernemen. Onder de naam Ajuinlei1 wil hij het bedrijvencentrum profileren als een soort fitnesscentrum voor ondernemerschap.  Het Groeiatelier wil ondernemers hulp bieden via ondernemers, in de vorm van seminaries, workshops en matchmaking events, zowel voor de bewoners als niet-bewoners van Ajuinlei1. In de baseline van het bedrijvencentrum staan niet toevallig de termen Reflect, Work, Decide, Meet en Create.

   

 • foto van Chabelyn Moreno Y Delgado

  Chabelyn Moreno y Delgado

  Office manager

  Chabelyn studeerde in 2013 af als Office Manager aan de Arteveldehogeschool in Gent en had op dat moment al ervaring met die functie, die ze tijdens de vakantie als studentenjob had uitgeoefend.

  De inzet en het enthousiasme waren er toen al en nog steeds staat ze dagelijks klaar om zowel de algemene administratie als het onthaal van Ajuinlei1 in goede banen te leiden. Door de combinatie van haar talenkennis en haar vaardigheden op het vlak van administratie en boekhouding kan ze een perfecte dienstverlening bieden aan de huidige én toekomstige kantoorhouders en bezoekers.

  Interesse in het huren van een kantoor of een vergaderzaal?
  Vragen over Ajuinlei1? Aarzel niet om Chabelyn vrijblijvend te contacteren of spring gerust eens binnen op Ajuinlei1! 

foto van Jochen Boeykens
De Ajuinlei is een broedplaats voor entrepreneurs. Je komt doorheen je hele carrière telkens opnieuw mensen tegen die daar zijn begonnen.
Jochen Boeykens, ZoekAdvocaat.be
Ajuinlei 1 biedt open en vrije ruimte aan, maar dan erg professioneel omkaderd. Een ideale step up voor een start-up.
Kenneth Saey, G-Flux
foto van Rombaut Valentijn en Joris
Ajuinlei 1 was voor RMBT een opstap naar de ondernemerswereld. Van hieruit konden we samen onze creatieve ideeën vormgeven.
Joris & Valentijn Rombaut, Rombaut bvba
In de professionele ontwikkeling van Volstok is Ajuinlei1 onontbeerlijk geweest, als een solide brug tussen opstart en groei, ademruimte voor je in het diepe springt.
Wouter Sel, Volstok